Home

Kola Lectron

Pod značkou Lectron jsou dodávána v regionu střední Evropy již desátý rok. Vývoj designu a finální montáž probíhá v Rakousku a v ČR. Na kolech jsou uplatňovány osvědčené značkové komponenty od globálních značek (Shimano, Tektro, Panasonic, Samsung, RST, Bafang) Lectron Bikes. Značka Lectron se specializuje na jízdní kola s elektrickým asistovaným pohonem. Elektrokola Lectron se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponent, spolu s moderním designem. Tato elektrokola si získala oblibu ve více než 30 zemích světa. Pod značkou Lectron jsou dodávána v. Elektrokolo Lectron Montana MDX - model 2019 s velikostí kol 27,5 je moderní horské elektrokolo s univerzálním rámem vhodným pro muže i ženy. Disponuje středový pohonem BAFANG... 45 900 Kč v FITHA Lectron bike centrum Velkoobchod:+420 732 183 243 Servis: +420 737 172 029 Podpora: +420 731 617 448 E-mail: info@lectron.cz. Kategorie. Horská elektrokola; Trekingová a krosová elektrokola; Městská a cestovní elektrokola; Užitečné odkazy. O značce; Blog, novinky; Prodejci, servisní místa

Lectron - Česká značka elektroko

Elektrokolo LECTRON ESCONDER MDX 29 model 2020. od. 43 990 Kč. Lectron City-biker RS 1, dojezd 170 km, novinka 2013. 34 560 Kč. Stylové městské elektrokolo Lectron City-biker R6. 33 940 Kč. Elektrokolo Lectron City-biker R6 Nexus, dojezd 130 km, NOVINKA 2013. 33 940 Kč Lectron Altezza MRS 19 (2021) - 17,5Ah Crossové + Voucher v hodnotě 2.000 Kč na veškerý sortiment. Na objednávku (info) 44 990 Kč Detail. 14399/19. Novinka Model 2021 Lectron Esconder MX 17 Obal na kolo bike mBag 1 990 K. Lectron Webová stránka značky: Lectron Značka Lectron se specializuje na jízdní kola s elektrickým asistovaným pohonem.Elektrokola Lectron se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponent, spolu s moderním designem.. Tato elektrokola si získala oblibu ve více než 30 zemích světa.Pod značkou Lectron jsou dodávána v regionu střední.

Lectron Bikes, elektrokola, baterie, repase, náhradní díly

Lectron Altezza MRS 17,5Ah 2021 verze cross. Elektrický systém a výkon Hlavní komponenty Motor: Středový elektromotor Bafang Max drive (M400) 250W / max. 500W Rám: 17″, 19 Alu slitina 6061.. Popis. LECTRON Corsila MEN 19 2021 9Ah elektrokolo Trekové elektrokolo s velikostí rámu 19 Průměr kol 28 Baterie 9 Ah s dojezdem až 70 km Elektromotor 250W v zadním náboji Komfortně vybavený pánský treking s hydraulickými brzdami, 8 rychlostmi Shimano a plně integrovanou baterií v rámu elektrokola Lectron Voyager MRS + DOPRAVA ZDARMA. cena: 43 990 Kč Zcela nové nejeté kolo Lectron Voyager MRS 17,5 Ah , velikost 18'' !! Na elekrokolo je 2 ROKY ZÁRUKA a 3 garanční prohlídky ZDARMA v naší kamenné prodejně !! + DOPRAVA ZDARMA !! Lectron Altezza MRS 17 Ah 2021 - - Prodáváme on-line Author, Cannondale, Giant, GT, Kellys, Liv, Leader fox, Merida, Trek. Lectron Altezza MRS 17 Ah 2021 - Jizdní Kola Hnízdil Přihlásit se | Registrace nového zákazník

Kola: 29″, plášť 2,25″ Maxxis, dvoustěnné ráfky s profilem, hliníková slitina. Rychlost: S přímou asistenci 25km/h (dle vyhlášky), pro vlastní jízdu bez omezení Přehazovačka: 11 rychlostí SHIMANO Deore RD-M5100. Regulace: LCD barevný digitální panel BAFANG, 5 stupňů asistence, walk režim Řazení: Shimano SL-M5100. Elektrokolo Lectron CITANA. Univerzální elektro kolo do městského provozu, vhodné i na lehčí cykloturistiku. Baterie 36 V umístěná na nosiči , motor 250 W součástí náboje zadního kola.Dojezd na jedno nabití 60 - 100 km dle zvolené baterie. Rám kola odlehčený ALU velikost 19. Přední odpružená vidlice, staviteln Pod značkou Lectron jsou dodávána v regionu střední Evropy. Vývoj designu a finální montáž probíhá v ČR. Na kolech jsou uplatňovány osvědčené značkové komponenty od globálních značek (Shimano, Tektro, Panasonic, Samsung, RST, Bafang). Prodej,servis Hořovice okr. Beroun. Akce na vybrané modely Městská kola FAV. Dětská a juniorská kola, odrážedla FAV. Odrážedla, 2-4 roky (12), LECTRON ESCONDER MX 29, 17,5Ah/630Wh, vel. 19 Ihned k odběru (1 ks) 44 990 Kč / ks Do košíku. Esconder MX2021 je novým modelem horského elektrokola 29 , které disponuje středovým pohonem Bafang Max drive s kompaktní baterií s.

Značka Lectron se specializuje na jízdní kola s elektrickým asistovaným pohonem. Elektrokola Lectron se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponentů spolu s moderním designem. Tato elektrokola si získala oblibu ve výce než 30 zemích světa Dobrý den, provozuji kolo Lectron, středový motor Lectron Drive (netuším zda se jedná o Bafang nebo jinou čínu), displej vypadá stejně jako C965. V nastavení lze měnit i rychlostní limit, ale pod heslem. Vyzkoušel jsem Bafangovské 0512, 1919, al

Elektrokola Lectron - Heureka

Lectron Citana je městské elektrokolo s motorem BAFANG v zadním náboji, které poskytuje vše potřebné pro pohodovou jízdu po rovinách i v kopcovitém terénu. Hliníkový rám s nízko posazenou rámovou trubkou umožňuje pohodlný nástup a snadné sesednutí Kola Lectron, VondrBike. Produkty teprve připravujeme. Můžete se ale podívat na ostatní kategorie

Horská elektrokola - Lectro

JÍZDNÍ KOLA prodej :: BIKETECH

Značka Lectron se specializuje na jízdní kola s elektrickým asistovaným pohonem. Elektrokola Lectron se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponent, spolu s moderním designem. Tato elektrokola si získala oblibu ve více než 30 zemích světa. Pod značkou Lectron jsou dodávána v region LECTRON jízdní kola. Cyklistika je velmi rozšířený sport. Díky cyklistice můžete nejen poznávat okolí, ale můžete se i snadno přepravit v rámci města, kde bývají často přeplněné MHD. Před zakoupením kola je potřeba zvážit, ke budete jezdit. Pro jízdu po náročnějším terénu zvolte horské kolo, pro jízdu městem. Lectron bike centrum Božetěchova 85a 612 00 Brno tel: +420 732 183 243 info(a)lectron.cz Servis, díly pro velkoobchod: +420 737 172 029 Servis elektro pro velkoobchod: +420 731 617 44 Prodám elektrokolo lectron Montana RSX, kola 27.5, r.v. 2016, pův.cena 44 000 Kč. Velikost rámu 19. Motor Bafang zadní, 250 W (až 750W). Dodatečně vybaveno teleskopickou sedlovkou (cca 5 000 Kč). Košík na cykloláhev, brašnička JÍZDNÍ KOLA FRIESE | Elektrokola | Lectron Montana MX 2021, 17,5Ah. MODEL 2021. DOPRAVA ZDARMA. Lectron Montana MX 2021, 17,5Ah (M400) a plně integrovanou baterií, která splývá s rámem, je však snadno odnímatelná a lze ji nabíjet v kole i mimo něj. Kapacita baterie Samsung nového designu poskytuje skvělou rezervu i v.

Elektrokola - Označeno „Lectron - svet-elektroko

ELEKTROKOLA | Lectron Esconder MAX 19" (2021

Elektrokola Lectron- Topkolo

Spiritbike,Lectron i výkonných speciálů na MTB trati nebo na asfaltové cyklostezce pro treková a městská či skládací elektrokola. Přijeďte se projet. 23.11.2016 Dnes naskladněny městská a treková a crossová elektrokola Lectron modely 2017. 22.11.2016 Nově naskladněny první modely elektrokol Crussis série 201 Kol i elektrokol je v současné době na našem trhu kritický nedostatek. Pro zákazníka to přináší související problémy s výběrem a nákupem pro něj vhodného kola. Ceny špičkových se blíží cenám malých automobilů. Údaje na webech výrobců a v e-shopech jsou neúplné, často i zavádějící, takže objektivní. elektrokola lectron; jízdní kola leader fox. jízdní kola horskÁ. mtb - 26 mtb - 27,5 mtb - 29 jízdní kola crossovÁ; jízdní kola trekingovÁ (městská) jÍzdnÍ kola superior . jÍzdnÍ kola horskÁ dÁmskÁ (mtb lady) mtb 29 mtb 27,5 jÍzdnÍ kola horskÁ pÁnskÁ (mtb sport) mtb 27,5 mtb 29 helmy r2. mtb helmy; dĚtskÉ helmy. Lectron (4) Maxbike (7) Dostupnost. Na objednávku (1) Skladem (11) Velikost kola. 26/18 (1) 28 (2) 28/16 (1) 28/18 (5) 28/20 (1) Baterie. 17,5Ah (4) Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-12 z 12 předchozí strana . z 1 další Novinka; Lectron Altezza MRS 19. Pod značkou Lectron jsou dodávána v regionu střední Evropy. Vývoj designu a finální montáž probíhá v ČR. Vývoj designu a finální montáž probíhá v ČR. Na kolech jsou uplatňovány osvědčené značkové komponenty od globálních značek (Shimano, Tektro, Panasonic, Samsung, RST, Bafang)

Lectron F12 | Elektrokola Lectron

Lectron - Bike-centrum

Značka Lectron se specializuje na jízdní kola s elektrickým asistovaným pohonem. Elektrokola Lectron se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponent, spolu s moderním designem.. Tato elektrokola si získala oblibu ve více než 30 zemích světa ELEKTROKOLA, CYKLO ERBEN s.r.o. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. LECTRON ESCONDER MX Bafang M420 Samsung 17Ah vel.17 model 2021/22. Kola: 29, plášť 2,1, dvoustěnné ráfky s profilem, hliníková slitina: Rychlost: S přímou asistenci 25km/h (dle vyhlášky), pro vlastní jízdu bez omezení.

zkušenosti s koly Lectron - Diskusní fórum NaKole

  1. Elektrokola Dema Kellys Lectron. Špičková Elektrokola Kellys, Kross, Lectron, Rockmachine, Dema, vynikají nejlepší výdrží baterie, pro velký dojezd, v nabídce máme též elektrokola se středovým motorem Shimano steps, bafank a bosch
  2. Jízdní kola Lectron Montana RX 2020 Lectron Montana RX 2020 Zavřít galerii. Zavřít galerii. 1/1. Ilustrační fotografie. Lectron Montana RX 2020. 0 %. 0 recenzí Kde koupit Specifikace Recenze 0; Poradna V porovnání cen u tohoto produktu již není.
  3. Horský model LECTRON Montana RX patří k novým elektrokolům pro rok 2021 a vyznačuje se především moderním designem a polointegrovanou baterií v rámu s kapacitou 13 Ah a díky kterému je dojezd kola do 110 km. Velikost rámu je 16,5
  4. Lectron Voyager RX je moderní krosové (trekingové) elektrokolo s kompaktní Li-ion baterií a všestrannými plášti velikosti 28″. Má vynikající ovladatelnost a díky velkému rozsahu nastavení sedla a řidítek padne každému uživateli. Parametry produktu. Druh kola: krosové/trekov

Lectron - Elektrokola - Jizdní Kola Hnízdi

Lectron (1) Maxbike (19) Dostupnost. Na objednávku (9) Skladem (11) Velikost kola. 27,5/16,5 (5) 27,5/18 (3) 29/16 (3) 29/17 (1) 29/19 (4) 29/21 (3) Baterie. 17,5Ah (1) Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-21 z 21 předchozí strana . z 1 další. Lectron F1 je skládací celoodpružené horské elektrokolo s baterií uloženou v rámu. Lectron F1 otevírá zcela novou třídu mezi elektrokoly.Jedná se o j edinečné spojení plnohodnotného horského kola se skladností a praktičností skládacího elektrokola!. Lectron F1 charakterizují Náměstí Vítězství 426: 68501 Bučovice: tel: 731 921 770: motobel@seznam.c Elektokolo Lectron Montana MGX 25Ah 2021. Jízdní kolo s určením pánské, modrá barv Lectron ESCONDER MDX číslo produktu: LN 0001. 39 990 Kč včetně DPH. není skladem. Kola: 29, plášť 2,1, dvojstěnné ráfky s profilem, hliníková slitina: Rychlost: S přímou asistenci 25km/h (dle vyhlášky), pro vlastní jízdu bez omezení.

Elektrokolo lectron bazar - Bazoš

  1. Jízdní kola. Horská kola 26; Horská kola 27,5; Horská kola 27+ Horská kola 29; Celoodpružená kola. 26 27,5 29 Crossová kola; Silniční kola. do 15.000,-Kč Elektrokolo LECTRON MONTANA MGX 17 20Ah 2021 (LECTRON) kód: 02 13020.01
  2. AKČNÍ KOLA; LECTRON MOMTANA MGX mtb 27,5 středový BAFANG M400 baterie Samsung 20Ah ; Reference: Stav: Nový produkt. LECTRON MOMTANA MGX mtb 27,5 středový BAFANG M400 baterie Samsung 20Ah. 47 000,00 Kč. Velikost: Přidat do košíku. Nákup.
  3. Popis produktu. Lectron Altezza R je novým modelem nízkonástupového elektrokola, který poskytuje komfort trekingového elektrokola. Důležité parametry tohoto modelu. dojezd : až 150km kapacita baterie: 17,5Ah(630Wh) - rámová integrovaná velikost kol: 28 počet převodů: 3x7 typ motoru: Odlehčený elektromotor 8FUN 250W / max. 500W v zadním kol

Video: Lectron,Rock Machine,Leader Fox,CTM - Bike-centrum

Elektrokolo SPECIALIZED S-Works Turbo Levo SL 2021 Carbon

LECTRON ESCONDER MFX 29, 25Ah/900Wh, vel. 18. Model Esconder MFX 2021 je zcela novým modelem horského elektrokola 29, které disponuje kompaktním středovým pohonem Bafang Max drive M500 a plně integrovanou velkokapacitní baterií s kapacitou 20Ah/25Ah . Integrovaná baterie splývá s rámem, je však snadno odnímateln Pojištění kol a elektrokol 19. 08. 2015 - Ve spolupráci s Českou pojišťovnou Vám poskytneme pojištění kol a elektrokol. Pojištění se vztahuje jak na nově pořízená kola, tak i na již používaná kola. Pojištění se vztahuje: -Krádež z objektu či volného prostranstv G21 Nabíječka náhradní pro elektrokola Jessy a Loren 2019. Nabíječka baterií G21 je nezbytným příslušenstvím pro majitele elektrokola Jessy nebo Loren. Baterie se nabíjí přibližně 4 - 6 hodin. 36V napájecí baterie G21 je jednou z nejdůležitějších součástí elektrokola

Elektrokola LECTRON : Kola-onix

Baterie pro elektrokola lectron 269 produkt Tato kola v poslední době získávají na oblibě, což se odráží na jejic... 201 K č. Více informací. Lectron Montana RX 17,5 Ah 27,5 černé/žluté 2021, 19. Přidat do porovnání. 35 990 Kč. Terénní. Pánské. Velikost kol 27,5 palců. Dojezd 150 km. Kapacita baterie 17,5 Ah. Montana RX 2021 je novým modelem osvědčeného horského elektrokola, které vyniká skvělou ovladatelností Elektrokolo Lectron Citana Dark 26 2018 - 19. 20 578,51 Kč bez DPH 24 900,00 Kč s DPH. Skladem prodejna. Doprava zdarma. Velmi oblíbené městské elektrokolo Citanana kole 26. Dodává se ve dvou velikostech rámu 16,5 a 19 Lectron. Značka Lectron se specializuje na jízdní kola s elektrickým asistovaným pohonem. Elektrokola Lectron se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponent, spolu s moderním designem. Tato elektrokola si získala oblibu ve více než 30 zemích světa

Podsedlo velká LPE | Vapesport

Provádíme opravy všech typů jízdních kol a elektrokol. Úvod; Elektrokola; Lectron Lectron. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-1 z 1 předchozí strana . z 1 další Elektrokolo Lectron Voyager MRS . 39 990 Kč 33 050 Kč bez. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin Lectron elektrobicykle si získali obľubu vo viac ako 30 krajinách sveta. Pod značkou Lectron sú dodávané v regióne strednej Európy už desiaty rok. Vývoj dizajnu a finálna montáž prebieha v Rakúsku a v ČR. Na elektrobicykle sú montované osvedčené značkové komponenty od globálnych značiek (Shimano, Tektro, Panasonic. Naší snahou je, aby produkty CRUSSIS poskytly ty nejlepší možné jízdní vlastnosti, a proto jsou a budou vždy precizně konstruovány a osazeny kvalitními komponenty tak, aby splňovaly nároky sportovní jízdy, ale i celodenní vyjížďky. Přitom musí nabídnout snadnou, pohodlnou a bezpečnou jízdu.Proto používáme pouze značkové komponenty světových výrobců, které. 100%. 1 Review. As low as $475.00. Add to Cart. Wish List Compare. Metering Rod Adjustment Tool. $19.95. Add to Cart. Wish List Compare

Lectron - Elektrokola Libere

Horské kolo, které se osvědčí ve městě i v terénu. Nyní SKLADEM ve všech velikostech :-) PROHLÉDNOUT. Trek Procaliber 9.5. Procaliber 9.5 je lehký karbonový hardtail s jedinečnými vlastnostmi tlumicího prvku IsoSpeed, který vyhlazuje nerovnosti povrchu. Jedná se o cenově nejdostupnější karbonový model v řadě horských. Naše kola pravidelně obměňujeme a každý rok nabízíme nové modely značek Lectron a Kellys. GPS ve Vašem mobilu . Naplánujeme Vám ZDARMA trasu. Přijeďte se přesvědčit, kontaktujte nás +420 777 555 898 . užijte si dovolenou bez starostí . tipy na výlet. www.lectron.cz Lectron Bikes. Značka Lectron se specializuje na jízdní kola s elektrickým asistovaným pohonem. Elektrokola Lectron se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností a použitím značkových komponent, spolu s moderním designem LECTRON +420 775 88 06 88. info@kola-kross.cz. Prosím, použijte minimálně 3 znaky! Přihlášení. Elektrická kola Lectron jsou vyvíjena za použití nových technologií 3D CAD designu ve spolupráci se světově renomovanými dodavateli komponent. Mezi prvními etablujeme nové technologie a systémy elektrické asistence: 1995 První generace elektrických pohonů - přímý záběr motoru bez asistence. 2013 Nová generace výbavy RS.

Elektrokolo SPECIALIZED Turbo Levo SL Comp Carbon 2021

Lectron Corsila pánské 2021 — Heureka

NABÍDKA JÍZDNÍCH KOL Prodejna je specializovaná na značky KROSS a LECTRON, dále pak ROCK MACHINE, MRX a CORE . Pro ucelenost nabídky a aktuální stav kol se můžete podívat na stránky dodavetelů Jízdní kola Lectron Altezza MRS 2021 Lectron Altezza MRS 2021 Zavřít galerii. Zavřít galerii. Lectron Altezza MRS 2021. 0 %. 0 recenzí 41 990 Kč Doprava zdarma, Do měsíce Vybraná varianta Zavřít. Doporučená nabídka z ELEKTROKOLA-CZ Do obchodu Kde koupit.

LECTRON 2021 možno ihned objednat. Citana R 26 32990kč . Motor: Odlehčený elektromotor 8FUN 250W/ max. 500W v zadním náboji Rám: 16,5 Alu slitina 6061 Baterie: 36V / 17 Kola: 29, pláště Kenda 2,1, dvoustěnné ráfky s profilem, hliníková slitina Rychlost:. Elektrokolo Lectron Esconder MDX 2018, 13Ah/480 Wh. Lectron Esconder MDX 2018 17Ah. 1 ks sklade Lectron F11 je dalším modelem v nové třídě skládacích horských elektrokol. Poskytuje jedinečné spojení rekreačního horského kola se skladností a praktičností skládacího elektrokola! Nový model F11 je vybaven baterií s kapacitou 11 Ah uloženou v rámu, 21 rychlostmi a předním i zadním odpružením 2021 LECTRON CORSILA LADY Kód: 201224/L. Značka: Lectron. 29 990 Kč Skladem na prodejně Velikost Baterie Zvolená varianta není k dispozici. Reset Kola: 28, plášť 700x38c, reflexní pruh, ráfky s profilem: Rychlost 49338. Rám: 56cm, Al 7005, Pohon: BOSCH Active Line středový motor 250W, Baterie: 36V/11Ah/400Wh, Vidlice: Vyberte variantu BULLS SIX50-E1 ČERNÁ - 56 (skladem 1 ks) - 49990 Kč. 49 990 Kč

Elektrokola Lectron Cyklobazar

Lectron Adventor Road Concept - silniční elektrokolo nové generace . Kolo s aplikací revoluční technologie tubulární baterie, která je uložena v rámu.Špičková úroveň výbavy ve spojení s kompaktním motorem 250W je zárukou dokonalého jízdního projevu i fantastického vzhledu, nijak nepřipomínajícímu elektrokolo.. Lectron Adventor Road Concept nastavuje nový etalon v. Lectron Voyager RX je moderní krosové (trekingové) elektrokolo s kompaktní Li-ion baterií a všestrannými plášti velikosti 28″. Má vynikající ovladatelnost a díky velkému rozsahu nastavení sedla a řidítek padne každému uživateli. Kola: 28 ″, plášť. Zdarma dopravné, odborné seřízení- kolo od nás je ZDARMA již kompletně seřízené a připravené k jízdě! ZÁRUKA NEJLEPŠÍ CENY! Nalezli jste někde lepší cenu? Napište si o ni! Horské elektrokolo LECTRON ESCONDER MFX, model 2021, pneu 29, velikost rámu 20,5, baterie 20Ah/720W Prodejna městská elektrokola, cestovní elektrokola, kola s elektrickým pohonem. Elektrokola značky Lectron, Apache, E-totem, Crussis. Prodej, autorizovaný servis, repase baterií. Elektrokola s nízkým nástupem, městská a cestovní elektrokola. Dojezd 100k, verze RS s dojezdem 170km elektrokolo Lectron Montana RX 17,5Ah 19 na cestě Montana RX 2021 je novým modelem osvědčeného horského elektrokola, které vyniká skvělou ovladatelností

Spinningová kola PROFI a klubová Trekový model LECTRON Voyager MRS patří mezi nové elektrokola pro rok 2019, který vyniká především středovým pohonem BAFANG MAX DRIVE a kompaktní baterií s kapacitou 14,5 Ah / 17,5 Ah, plně integrovanou v rámovém prostoru. Velikost rám je 20 Jízdní kola Lectron Citana MX za 38 990 Kč. Citana MX 2021 je komfortním elektrokolem se středovým pohonem a integrovanou baterií 98 produktů v kategorii Jízdní kola Lectron. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů

Chci se zeptat jestli se dá platit i na splátky za kolo Lectron Montana max 2019,27,5 černé barvi,velikosti rámu 17,baterie 13 Ah. Rád bych ho pořídil jako dárek,ale bohužel nemám momentálně takovou částku Elektrická kola Lectron jsou vyvíjena za použití nových technologií 3D CAD designu ve spolupráci se světově renomovanými dodavateli komponent. Mezi prvními etablujeme nové technologie a systémy elektrické asistence: 1995 První generace elektrických pohonů - přímý záběr motoru bez asistence.. Elektrokolo Lectron Montana MGX 27,5 17 25 Ah. Montana MGX představuje novou generaci elektrokol, která kromě osazení špičkovými komponentami posouvá hranici dojezdu přes úroveň magických 200 km. V praxi to přináší nejen téměř neomezenou výkonovou rezervu pro zdolání libovolných převýšení a obtížných pasáží během cyklovýletů i jistotu dojezdu za všech.

Lectron Altezza MRS 17 Ah 2021 - Jizdní Kola Hnízdi

Lectron MONTANA RX je moderní horské elektrokolo s kompaktní Li-ion baterií a všestrannými plášti velikosti 27,5. Má perfektní ovladatelnost a díky menší velikosti rámu skvěle padne i uživatelům s menší tělesnou výškou. Optimální osazení pro nenáročnou cykloturistiku a toulky přírodou. Kola: 27,5, plášť 2,1. Lectron Voyager MRS je představitelem vyšší třídy krosových elektrokol 28 s novou úrovní dojezdu i designu. Kola: 28, dvoustěnné ráfky s profilem, hliníková slitina,.

Lectron Esconder MFX 18 2021, 25Ah JÍZDNÍ KOLA FRIES

Kola 12- Děti 2-4 roky, Kola 14 - Děti 4-5 let, Kola 16 - Děti 3-6 let, Kola 20 - Děti 5-9 let, Kola 24 - Děti 7-12 let, Kola 26. BMX Dirt bike Odrážedla a koloběžky Fitness Testovací / ježděná Elektrokola. Horská Městská. Kola Strážnice. Od roku 2002 vám v naší kamenné prodejně prodáváme a seřizujeme kola těchto značek: jízdní kola - TREK, MRX, SCUD, LEADER FOX, VT-BIKE. elektrokola - LECTRON, GUEWER, HERKULES. Najdete u nás i příslušenství ke kolům a doplňky pro vaši bezpečnost a pohodlí: náhradní díly ke kolům. funkční oblečení. Voyager MRS je zcela novým modelem krosového elektrokola 28, které disponuje středovým pohonem BAFANG Max DRIVE a kompaktní baterií s kapacitou 14,5 Ah / 17,5 Ah plně integrovanou v rámu. Integrovaná baterie splývá s rámem, je však snadno odnímatelná a lze ji nabíjet v kole i mimo něj. Kapacita baterie nového designu je zvýšená o téměř 70 % oproti běžným.

Ochranný obal Cube na baterii Bosch Black : Kola-onixElektrokolo Lectron Montana RSX 17Ah 2017 27,5" | adlerskiZámek ABUS PLUS Bosch Gen 2 Silver : Kola-onix

NAŠE KOLA Elektrokola Kola LECTRON 2021 Hledat. adresa: Benešova 14, Jihlava 58601 tel: 567 301 296 velosporthb@seznam.cz. Vytvořeno službou Webnode. Elektrokolo Lectron Esconder MDX 2018, 17Ah/630 Wh v e-shopu BIKE SPORT 00 Dámské trekové elektrokolo LECTRON CORSILA LADY 2021 28 s rámem 19 a baterií 9 Ah plně integrovanou do rámu kola. Dojezd až 70 km. Nosič, osvětlení, blatníky, stojan ve výbavě Lectron Montana RX 2021 rám 17 Lectron Montana RX 2021 rám 17 Reference . Skladem 1 Položka. Novinka; Zboží si můžete zakoupit, prohlédnout či vyzkoušet v naší kamenné prodejně DXsport na adrese Braunerova 514/1 Kola: 27,5, plášť 2,1,. Lectron - Jízdní kola a elektrokola skladem Jizdnikola . Elektrokolo LECTRON Montana MDX 27,5 522Wh 2020 Black/green/blue. Novinka. 43 990 Kč . 19 při jakémkoli objednávce přes eshop www.kola-onix.cz v hodnotě nad 3000 K. Lectron bike centrum Elektrokolo Lectron Montana MX 202144 - fialová/bílá/růžová (M400) a plně integrovanou baterií, která splývá s rámem, je však snadno odnímatelná a lze ji nabíjet v kole i mimo něj. Kapacita baterie Samsung nového designu poskytuje skvělou rezervu i v kopcovitém terénu a dojezd na hranici až 120 / 150 km na jedno nabití